Lämna gärna ett omdöme

Skriv ett nytt inlägg

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det kan hända att din artikel enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
12 inlägg.
Nicklas Sjöberg Nicklas Sjöberg från Kristianstad
Tack för bra utfört arbete. Vi är nöjda med nya taket Ni gjort åt oss här hemma. Vi kan varmt rekommendera Dennis Bygg.?
Claes Ekdahl Claes Ekdahl från Sösdala
Tack för nya taket! Bra jobbat!!! Färdigt före utsatt tid. Trevligt bemötande, proffsigt. Bra offerthandlingar. Kan rekommendera
Gunhild & Roland Hansson Gunhild & Roland Hansson
Tack för ett fint arbete med utbyte av vårt tak. Från att Ioan som driver Dennis bygg lämnade en detaljerad offert till att taket var färdigställt av de två duktiga rumänska hantverkarna Daniel och Daniel hade det bara förflutit en månad. Vi kan varmt rekommendera Dennis bygg
Johan & Susanne Johan & Susanne
Vi är mycket nöjda med takbytet som Dennis Bygg gjorde på vårt hus. Arbetet utfördes snabbt och professionellt och det var ordning och reda. Innan och under arbetet hade vi väldigt bra kontakt Ioan. Vi kan varmt rekommendera Dennis Bygg och vi kan absolut tänka oss att anlita dom igen.
Stefan & Camilla Stefan & Camilla
Nöjda kunder! Dennis bygg har lagt nytt tak på vårt hus samt monterat nytt takavvattningssystem, gjort diverse plåtarbeten vid ventilations huvar, skorsten osv. Satt i två nya takfönster. Började med en tydlig offert. Bra dialog under arbetets gång. Punktlighet samt ordning och reda, hantverkarna städade upp efter varje arbetsdag. Vi kan absolut rekommendera Dennis Bygg AB.
Ingrid och KG Ingrid och KG
Tack för ett utmärkt utfört arbete! Vi kan varmt rekommendera Dennis Bygg som lagt nytt tak på vår villa. Arbetet är utfört på ett professionellt sätt, i överenskommen tid och kontakterna med företaget, från offert till avslut har varit helt utan anmärkning. Mycket nöjda kunder!
Lennart Lennart
Tack Jonas, Daniel och Ioan för det fina arbete ni gjort åt oss och ni är välkomna till oss igen för nya projekt. Vi skall varm rekommendera Dennis Bygg AB.
Olof Olof
Nöjd kund! Arbete utlovat som utlovat. Är på plats på avtalade tider samt noga med detaljerna. Renoverade 2 st sovrum i vårt boende. ?
Mats Mats
Tack för ett bra utfört arbete, vid renovering av en mycket nedsliten lägenhet. Snabbt, punktligt och professionellt har ni utfört arbetet, till ett pris som var fullt acceptabelt.
Christine och Kenth Christine och Kenth
Dennis bygg har lagt nytt tak på vårt fritidshus och dessutom byggt ett jättefint sadeltak till verandan och vi är jättenöjda (inga fula vinkeljärn har man använt utan allt är gediget fint snickeriarbete). Noggrannhet och stor yrkesskicklighet utmärker dessa fantastiskt duktiga rumänska hantverkare. Tack Daniel, Daniel och Lucien för det fina arbete ni gjort åt oss och ni är välkomna till oss igen för nya projekt. Och ett stort tack till ansvarige Ioan som driver Dennis bygg och som är mycket mån om att kunden ska bli nöjd med såväl pris som det utförda arbetet. Vi har haft en hel del hantverkare under årens lopp, men aldrig så noggranna och duktiga som Dennis bygg. Vi kan mycket varmt rekommendera detta företag. Christine och Kenth
Kristina Karlsson Kristina Karlsson från Kristianstad
Tack för ett fint utfört arbete. Det nya taket blev så fint. Ordning och reda från början till slut. ?
Bengt Svensson Bengt Svensson från Kristianstad
Kan rekommendera Dennis Bygg mycke nöjd med ett takbyte i Hässleholm. De gör så kunden blir nöjd om något problem skulle uppstå. Man kan lita på Dennis Bygg som har duktiga hantverkare som håller tiden när arbetet ska vara klart med god marginal. ?