Takläggare i Skåne

Erfarna takläggare

Om det är dags för en takrenovering eller lägga nytt tak så hjälper våra takläggare i Skåne er. Vi är specialiserade på takmontering och takrenovering. Våra takläggare har lång erfarenhet och stor kunskap när det kommer till tak. Vi arbetar med alla sorters tak och alla typer av material såsom tegel, plåt, papp och betong. Vi arbetar med högkvalitativt material som är anpassat för det nordiska klimatet. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt och renovering eller omläggning av taket så hjälper vi på Dennis Bygg er! 

Arbeta som takläggare

En takläggare arbetar på höga höjder uppe på bostadens tak och klär taket med exempelvis tegel eller plåt, därför är säkerhet a och o i vårt arbete. Våra takläggare besitter stor kompetens och bred kunskap inom just takläggning, takrenovering och arbeten kring tak. 

För oss är det en självklarhet med nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser. Fördelen med ett nytt tak är att det höjer bostadens värde. Ett nytt tak leder vanligtvis också till lägre energiförbrukning vilket är bra för miljön såväl som plånboken. Vi innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel samt är momsregistrerade. Utöver detta hjälper vi dig också med ROT-avdraget som innebär att du har rätt att dra av 30% på arbetskostnaden om du renoverar din bostadsrätt eller ditt småhus.

Vi utgår från Önnestad utanför Kristianstad men har hela Skåne som arbetsplats. Vårt team består också av erfarna plåtslagare i Skåne! Vi erbjuder gratis offert och ser fram emot att hjälpa er med era tak. Kontakta oss för takläggare i Skåne!