Tjänster

Nybyggnation

Våra experter bygger ert nya hus. Vi har samarbete med duktiga arkitekter som hjälper er förverkliga ert drömhus. Husen byggs i lösvirke eller lättbetong.

galleri/nybyggnation

Tillbyggnation

Funderar ni på att bygga ut? Vi hjälper er skapa nya ytor med allt från utbyggnad av hus, garage, carport, altan och trädäck/terrass.

galleri/tillbyggnation

Takläggning

Vi är experter på takläggning, vi hjälper dig att lägga nytt tak, renovera ditt gamla tak med mera. Våra takläggare ser till att du som kund blir nöjd.

galleri/taklaeggning

Gräv & schakt

Vi utför det mesta inom mark, gräv, schakt och grundarbeten runt om i Skåne. Allt efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

galleri/graev-schakt

Mur & puts

En bra fasad är en viktig investering. Vi erbjuder tjänster som fasadrenovering, tegelputs och murning. Alltid med kundens önskemål i fokus.

galleri/mur-puts

Kakel & klinkers

Dennis bygg hjälper dig med renovering & nybyggnation av badrum samt kök. Med ett stort urval av kakel & klinkers hjälper vi er hitta just det ni önskar.

galleri/kakel-klinkers

Måleri

Vi tar hand om det du behöver hjälp med inom måleri. Våra målare är experter och har en lång erfarenhet och strävar alltid efter att göra ett bra jobb.

galleri/maaleri

Renoveringar

Vi hjälper dig med alla sorters byggarbeten och renoveringar. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom bygg och renovering.

galleri/renoveringar

Snickeri

Dags att bygga nytt? Eller renovera och fräscha upp? Vi är specialiserade inom snickeri och kan hjälpa dig med alla typer av snickeriarbeten, stora som små.

galleri/snickeri

Rivning

Vi utför rivningar av alla typer av konstruktioner, med rätt personal och maskiner utförs jobben på ett säkert och professionellt sätt.

galleri/rivning

Badrum

Vi hjälper er med allt från rivning till nytt badrum med komplett inredning. Självklart har vi våtrumsbehörighet och är anslutna till BKR.

galleri/badrum

Golvläggning

Golvet är en viktig del i ett rums design. Konsten ligger i att golvet ska tåla slitage samtidigt som det ska ge en skön känsla. Vi hjälper er att hitta rätt.

galleri/golvlaeggning